Breakfast seminar (in Norwegian) ‑ The role of reputation in supplier management and public tendering

13th February 2018 - Tjuvholmen

13th February 2018

8.00 - 10.00

Tjuvholmen, Olav Selvaags plass 4, 0252 Oslo

LEVERANDØRNETTVERK:
HVORDAN HÅNDTERE KRAV, OPPFØLGING OG KRISER

Fra 28. april 2018 skal ny lov om offentlige anskaffelser overholdes, hvilket setter store krav til leverandører og deres kunnskap om egne leverandørnettverk. Mye tyder også på at det vil komme et tilsvarende regelverk for private anskaffelser i nær fremtid.

Vi spør: Hvordan er dagens krav og hva vil skje fremover? Hva må til for å overholde kravene? Hvordan kan dette påvirke omdømme? Og hva gjør man om krisen inntreffer? Følgende foredragsholdere kommer for å svare på disse spørsmålene:

ANNE CATHRINE JACOBSEN er seniorrådgiver i Direktoratet for forvaltning og IKT og har bred erfaring fra offentlige anskaffelser, blant annet fra stillingen som fagansvarlig for samfunnsansvar i Oslo kommune. I tillegg har Jacobsen vært juridisk rådgiver for drift og utvikling hos Nav. Jacobsen er anskaffelsesjurist med utdannelse fra Universitet i Oslo og Stavanger. 

SIRI ENGESÆTH er daglig leder i Factlines og har ledererfaring fra private bedrifter og organisasjoner. Blant annet har Engesæth ledet Seas at Risk, vært daglig leder i Bellona, jobbet med finansiering av store miljøteknologiselskaper og vært Stortingsvararepresentant. Engesæth er utdannet ved London School of Economics, NTNU og Universitetet i Bergen. 

DENNIS LARSEN er omdømmeekspert, erfaren virksomhetskonsulent og partner hos ReputationInc, og jobber til daglig med store internasjonale virksomheter på styre- og ledelsesnivå. Larsen er utdannet som siviløkonom fra Erasmus University Rotterdam i tillegg til master i Corporate Communications fra Rotterdam School of Management. 

KJETIL SKOGRAND er seniorrådgiver i Rud Pedersen Public Affairs og har tidligere vært statssekretær i Utenriksdepartementet og avdelingsdirektør i Justis- og beredskapsdepartementet, der han ledet sikkerhetsenheten i avdeling for krisehåndtering og sikkerhet. Skogrand har doktorgrad fra Universitetet i Oslo og mastergrad fra University of Sussex.

Gratis inngang. Frokost serveres fra 08:00. 

Vi håper å se deg på Tjuvholmen i februar!

Påmelding:  https://www.factlines.com/samfunnsansvar-csr-13feb2018/

 

 

We Create the

Insights

Strategy

Capability

Engagement

To Build Your Reputation